facebook

Медсестра з Київської області благає Зеленського про допомогу – “З нас зробили смертників-камікадзе”

У київській лікарні благають про допомогу.

Медик київської лікарні Ніна Козловська розповіла, що насправді відбувається у лікарні, куди масово госпіталізують людей з підозрою на коронавірус, та звернулася до президента Володимира Зеленського, аби той нарешті взявся за голову та почав щось робити, бо насправді медиків залишили на одинці зі смертельною хворобою.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

“Володимир Зеленський, Кабмін, Денис Шмигаль, Ілля Ємець, Міністерство охорони здоров’я України, яке уже теж заблокувало мене. Скажіть, чому не виконуються ваші обіцянки і накази? Ми нічим не забезпечені. Нас залишили сам на сам. З нас зробили смертників-камікадзе. Вам не соромно, що лікар-інфекціоніст просить в людей про допомогу?!”, – написала жінка.

Окрім цього, медик заявила, що вона працює відразу за трьох, адже лікарів не вистачає, а також немає й відповідного обладнання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В відділення звозять людей з підозрою на коронавірус, а погляньте на костюм лікаря! Про підвищення зарплат не йдеться, не захищені, нас недостача, перепрацювання не оплачується. “Денег нет, но вы держитесь!” Я сама сьогодні працюю за трьох: старшу, постову і маніпуляційну. Залишились дійсно патріоти своєї професії-смертники! У вас совість є? Запам’ятайте, ви теж не вічні! І соромно блокувати людей!”, – підкреслила лікарка.

Водночас вона попросила допомоги у небайдужих українців, адже довго їм не протриматися:

“Звертаюся до мешканців Київської області: допоможіть, будь ласка, інфекційного відділення ЦРЛ Києво-Святошинської райради з протичумними костюмами”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...