facebook

На Франківщині не припиняють палити суху траву – постраждала одна людина

За минулу добу в області зареєстровано 78 пожеж, з них 65 – горіння сухої трави.

Під час спалювання залишків грубих кормів (стебел кукурудзи) на своїй присадибній ділянці постраждав 83-річний чоловік.

Сталося це у селі Помонята Рогатинського району. Постраждалого з термічними опіками 1-2 стадії нижніх кінцівок госпіталізували до Рогатинської лікарні.

Також за минулу добу на Прикарпатті вогнем пошкоджено кілька господарських будівель.

О 07.55 в Коломиї горіло приміщення котельні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі на площі 4 м кв. На пожежі врятовано будівлю котельні. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Збитки встановлюються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

О 13.53 в Яремче – пожежа дерев’яного недіючого житлового будинку та сухої трави на площі 1 га. Вогнем знищено будівлю на площі 80 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 15.35 в селі Микуличин сталася пожежа дерев’яної господарської будівлі.

О 15.48 в Косові сталася пожежа дерев’яного господарського комплексу. Вогнем знищено господарську будівлю та речі домашнього вжитку на площі 50 м.кв. пошкоджено стіну, покриття та перекриття поруч розміщеного дерев’яного житлового будинку на загальній площі 50 м.кв. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 15.56 в селі Космач Богородчанського району загорілися три копиці сіна в приватному господарстві. Вогнем знищено 2 тонни сіна. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 17.23 в селі Діброва Долинського району пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю та господарський інвентар на загальній площі 35 м кв. На пожежі врятовано 1 житлову та 1 господарську будівлі. Причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки. Збитки встановлюються.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області звертається до всіх мешканців краю з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...