facebook

Крихітна Оля потребує невідкладної операції

Дитині мають видалити пухлину з горла

В однорічної Олі доброякісна пухлина глотки, яку намагались видалити столичні фахівці, але вона знову виросла і до того ж проросла до горлянки. У крихітки почались проблеми з ковтанням і диханням, їй встановили трахеостому і гастростому, але ріст пухлини це не зупинило.

Зараз питання стоїть вже про видалення пухлини разом зі шматком гортані і подальшої її пластики. За такої складності операції, на таких крихітних дітях, українські медики не беруться. Тому волонтери взялися шукати допомоги за кордоном.

Відгукнулась клініка з Туреччини, але і там говорять, що дівчинка має набрати вагу, адже зараз дитина важить лише 6 кілограмів, а потрібно хоча б – 10. Для цього Олю годують спеціальними і дорогими сумішами.

Та найголовніше, щоб дитину в клініку таки прийняли, потрібні понад 22 тисячі євро і зібрати їх потрібно в найкоротші терміни. «На жаль, операція – це єдиний шанс Олі не просто одужати, а жити далі. Без операції їй ставатиме гірше і одужати дівчинка не зможе», – каже волонтерка Юлія, яка допомагає рідним дитини вести збирання коштів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7453 0382 2925

Дякун Адамлюк Юлія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...