facebook

“Почала хнюпити. Закрутив навколо шиї нитку”: нелюд розповів як холоднокровно вбив дружину сокирою і маленьку дочку

38-річний мешканець села Заволока Сторожинецького району Чернівецької області розповів, як холоднокровно вбивав 38-річну дружину і 1,5-річну доньку.

Каже, що спочатку тричі вдарив жінку по голові сокирою. А потім задушив дитину. Це вдалося лише із другої спроби, повідомив під час слідчого експерименту.

“Близько 5.00 год. ліг біля дружини, переконався, що вона спить. У коридорі взяв сокиру і наніс їй три удари по голові. Далі мала прокинулася, почала плакати. Взяв на руки, одіяльцем притиснув обличчя і тримав так хвилин 5. Коли перестала подавати ознаки життя – поклав у візочок. Вийшов у коридор і почув, що мала знов почала хнюпити. Тоді я їй закрутив навколо шиї нитку. Тільце поклав біля дружини”, – розповів затриманий.

Розправившись із дружиною і донькою – хотів вкоротити віку собі. Проте не витримав зашморг.

“Взяв у стодолі мотузку і стільчик. У саду зробив зашморг, накинув на шию і стрибнув. Пам’ятаю, що стало холодно. Отямився від того, що лежу на землі. Подивився – відірвалася мотузка”, – додав чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 12 березня, близько 6:00, 38-річний житель села Заволока Сторожинецького району подзвонив до поліції та повідомив, що вбив сокирою свою 36-річну дружину та задушив 1,5-річну доньку. Чому так зробив – одразу пояснити не міг. Сиротами залишилися ще 3 доньки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...