facebook

У Львові п’яний горе-татусь залишив немовля “гуляти” на вулиці і завалився спати у під’їзді, копи не повірили своїм очам

Поліцію викликала небайдужа жінка

 

Вчора, 12 березня, близько 2 години дня небайдужа жінка помітила на вулиці Максимовича у Львові немовля у візочку, яке без нагляду дорослих було просто посеред вулиці близько години. Жінка вирішила викликати поліцію.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Патрульні 4 батальйону негайно приїхали на місце події. Заявниця розповіла, що за дитиною вийшов чоловік у нетверезому стані за 5 хвилин до їх приїзду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські з’ясували у місцевих жителів, що батьки дитини постійно пиячать і не мають постійної роботи. Інспектори вирішили перевірити у яких умовах живе дитина, встановивши можливу адресу проживання пішли до сім’ї малюка.

Патрульні піднялися на 5 поверх і були вражені: 36-річний батько спав просто під дверима, а 4-місячне немовля було поруч.

Заступник командира роти Віктор Варениця негайно підняв дитину з підлоги і почав стукати у квартиру. Але ніхто не відчиняв. Та раптово батько прокинувся і повідомив, що він один з немовлям.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і слабко усвідомлював, що відбувається.

Командир та його напарник Роман Харчук прийняли рішення їхати у Сихівський відділ поліції.

Туди викликали інспекторів ювенальної превенції. Допоки тривало встановлення обставин, батько заснув на кріслі у відділі поліції. На місце приїхала мати дитини. Виявилося, сім’я вже стоїть на обліку як неблагонадійна. Далі справою займатимуться соцслужба і ювенальна превенція.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...