facebook

Сьогодні Марина Поплавська, зірка “Дизель Шоу” могла б відзначити 50 Біографія

Українська актриса, зірка “Дизель Шоу” Марина Поплавська 9 березня могла б відзначити свій 50-річний ювілей.

Як відомо, артистка у віці 48 років, в жовтні 2018 року відійшла у вічність у аварії під Києвом, повертаючись разом з командою “Дизель Шоу” з гастролей.

У день народження Марини Поплавської пропонуємо згадати творчий шлях актриси.

Народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Саме тут пройшло все її дитинство. З раннього віку мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми. Після школи вступила до Житомирського державного університету імені Івана Франка, факультет української філології, де університетська самодіяльність відкрила в ній акторські таланти. Згодом, понад 20 років викладала українську мову та літературу  суміщаючи акторство та вчителювання.

Марина Поплавська закінчила університет, який зробив її місцевою знаменитістю. Проявила себе як талановита співачка, актриса і просто улюблений учитель для багатьох дітей. Її запросили в команду «Дівчата з Житомира»  проте добитися в прем’єр-лізі особливих результатів не вдалося. Зате відзначилася на музичних фестивалях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На її думку, щоб стати знаменитим, не обов’язково вчитися або народитися талановитою людиною, потрібно просто планомірно прагнути до своєї мрії. Спробувавши один раз, ви полюбите все це назавжди. Марина Поплавська працювала на гумористичній передачі «DIZEL Шоу»  Можна з упевненістю говорити, що Дизель Шоу відіграв велику роль у біографії Марини Поплавської. Тут вона радувала телеглядачів новими ролями, співом і своїми творчими починаннями.

Після успішного виступу на музичному фестивалі в Юрмалі керівництво телестудії НТВ запросило її до себе. Тут вона отримує роль ведучої телепередачі «На трьох» Робота повною мірою розкрила всі таланти жінки. Її чарівна і шикарна зовнішність просто радувала око, вона як «сонечко», яке осяває екрани телевізорів по всій країні.

Все своє життя Марина Поплавська присвятила КВК і дітям. Велику кількість телевізійних пропозицій, знімання вона відкидала, якщо потрібно було порушувати графік роботи в школі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...