facebook

Львів’ян кличуть помолитися біля мощей св. Шарбеля

Щовівторка, о 10.00 год., в Архикатедральному Соборі св. Юра звершується Божественна Літургія за оздоровлення недужих, кволих та немічних. Опісля служиться Молебень до святого Цілителя Шарбеля.

По закінченню Богослужінь усі молільники мають змогу вшанувати мощі святого Шарбеля, а також отримати благословення через кроплення свяченою водою і помазання єлеєм, освяченим на мощах св. Шарбеля.

Під час вівторкових Богослужінь в Архикатедральному Соборі Святого Юра всі віруючі можуть просити благодатей через заступництво святого Шарбеля, але важливо при цьому не забувати, що Господь Бог і святі, у тому числі і св. Шарбель, не є інструментами виконання наших бажань. Ми можемо просити святих про особисті потреби, молитися про благополуччя для рідних, але при цьому й самі повинні провадити гідне життя, бути прикладом насамперед для тих, хто ще перебуває в пошуках — так, як це чинив ще за життя святий Шарбель.

Звертаючись з молитвою до святого Шарбеля, не забуваймо, що саме Господь зцілює нас через мощі своїх вірних слуг, саме Він є першоджерелом цілительної сили. «Хто їсть моє Тіло і п’є мою Кров, той має життя вічне, і я воскрешу його останнього дня», (Ів. 6, 54). ― Це є заклик до всіх нас приступати до Святої Тайни Покаяння і Євхаристії.

Подаваймо імена хворих та потребуючих людей на Престіл Господній, щоб Свята Церква молилася за цих осіб і просила Ласки Божої для них. Молімося, щоб Господь через заступництво святого Шарбеля зцілив усі їхні немочі, дав силу і терпіння, щоб укріпив духовно, подав надію і вселив у їхні серця любов і мир.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

О святий Шарбелю, прийми від люблячих і вдячних сердець молитви наші на всякі потреби, пропусти їх через своє серце і занеси Господу Богу за нас грішних і недостойних: болящих зціли, бідуючим допоможи і все нам потрібне для здоров’я тілесного і спасіння духовного у Бога випроси.
А ми вдячні за дивне Твоє заступництво славимо Бога, Який дарував нам такого молільника, цілителя і чудотворця, і возсилаємо славу Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...