facebook

1-річна італійка та ще троє українців загинули у страшній ДТП на Житомирщині (фото)

9 березня уранці на автодорозі “Житомир-Чернівці” сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків. У результаті на місці пригоди загинуло троє людей, згодом у лікарні померла ще одна.

Встановлено, що близько 4:15 у смт. Любарі сталося лобове зіткнення автомобілів DAEWOO Lanos та BMW 523. За попередньою інформацією, 23-річний водій останнього не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Житомирської області.

У результаті від отриманих травм на місці пригоди загинули обидва водії та пасажирка DAEWOO Lanos. У реанімаційному відділенні лікарні померла дитина, яка знаходилась у DAEWOO Lanos.

Нині у медичному закладі знаходиться пасажир BMW 523, житель с. Громади Любарського району, 1994 року народження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Любарського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Триває встановлення осіб загиблих людей з автомобіля DAEWOO Lanos.

Наразі відомо, що пасажирка DAEWOO Lanos, 1985 року народження, громадянка України. Загибла дівчинка віком 1 рік і 3 місяці, її дитина, громадянка Італії. За наявною інформацією, жінка їхала від родичів у Хмельницькій області до аеропорту у столиці разом з донькою, скориставшись послугами водія таксі, 1976 року народження, жителя Хмельниччини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...