facebook

Коронавірус у Хмельницькому: до реанімації поклали священика, який повернувся з Афону

У Хмельницькій міській інфекційній лікарні у важкому стані з двосторонньою пневмонією перебуває місцевий священнослужитель.

2 березня 2020 року він повернувся з паломництва на гору Афон (Греції). 4 березня чоловік звернувся до Хмельницької міської інфекційної лікарні зі скаргами на високу температуру. Його одразу госпіталізували. Наступного дня, 5 березня, у зв’язку із різким погіршенням здоров’я, він був переведений до реанімаційного відділення лікарні, розповідає Еспресо.TV.

Через підозру на на коронавірус у хворого було відібрано аналізи, після чого проводилася перевірка на предмет захворювання чоловіка на Сovid-19.

6 березня начальник управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради Борис Ткач повідомив про те, що “плітки про випадок коронавірусної інфекції в Хмельницькому залишаються плітками”.

Тест ушпиталеного на Сovid-19 дав негативний результат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Офіційно отримано результати лабораторного дослідження – коронавірусна інфекція не підтверджена! Наразі жодного підтвердженого випадку коронавірусної інфекції в місті Хмельницькому немає”, – наводить його слова портал Є.

Ткач уточнив, що у хмельничанина, який звернувся до інфекційної лікарні, і у якого була підозра на коронавірус, й справді гостра форма інфекційного распіраторного захворювання. Але коронавірус не підтвердився. Відповідно, усі заходи щодо людей, із якими контактував хворий, наразі скасовано.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...