facebook

На трасі Київ-Харків у ДТП загинули двоє пасажирів автобуса, 11 – у лікарні (оновлено)

6 березня, близько 17:00, на трасі Київ — Харків неподалік села Вишняки Хорольського району позашляховик протаранив пасажирський мікроавтобус. Двоє пасажирів автобуса загинули. Як повідомили в обласній поліції, 11 пасажирів госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступен. тяжкості.

Як повідомив речник управління Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв, від зіткнення автобус з пасажирами перекинувся, а водій Jeep втік з місця ДТП. Поліцейські одразу почали переслідування і через 10 хвилин затримали його.

Попередньо відомо, що 37-річний водій автомобіля Jeep Cherokee — мешканець Київської області, в момент скоєння аварії він був п’яним.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі двох або більше потерпілих. (ч.3 ст. 286 КК України).

Також голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що один з потерпілих, якого доставили до лікарні — у важкому стані. За попередніми даними відомо, що в автобусі їхали 24 людини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очільник області доручив голові обласної поліції взяти під особистий контроль це резонансне ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...