facebook

Внаслідок підриву БМП на Донбасі, загинув Вінниччанин

До війни загиблий український військовий із родиною мешкав у Донецьку.

В результаті підриву бойової машини піхоти поблизу Кримського на Луганщині загинув командир механізованого взводу батальйону 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Збройних сил України лейтенант Дмитро Фірсов. Про це повідомляється на 93-ї ОМБ “Холодний Яр” на сторінці в Facebook.

“З великою скорботою і болем в серці ми повідомляємо, що сьогодні 93 бригада Холодний Яр вп’яте за цю ротацію втрачає бійця! Під час виконання бойового завдання віддав своє життя командир взводу механізованого батальйону лейтенант Дмитро Борисович Фірсов із позивним “Фірс”. Він загинув від мінно-вибухової травми, не сумісної з життям. 5 січня йому виповнилося 40 років”, – йдеться в повідомленні.

До війни він із родиною мешкав у Донецьку. Спочатку був добровольцем у батальйоні “Донбас”, брав участь у боях за висоту 93-17 біля Донецького аеропорту в січні 2015 року. Влітку 2015 року він вже підривався на БМП під час боїв за Невельське, отримавши контузію. Під час підриву восени того ж року боєць пошкодив ногу й око. Фірсов брав участь у міжнародних навчаннях – ORBITAL і Combined Resolve. Дмитра Фірсова поховають у понеділок, 9 березня, у Вінниці, де нині живе його сім’я. Церемонія прощання розпочнеться об 11:00 у Будинку офіцерів.

Як повідомляв УНІАН, 6 березня один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали травми внаслідок підриву БМП на вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Кримське.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...