facebook

Кірнік: Савченко брала участь у оргії з п’ятьма чоловіками

Офіційний представник українського бюро WikiLeaks Сергій Кірнік розповів, що організації вдалося роздобути інформацію про президента України Петра Порошенка, голову МВС Арсена Авакова, губернатора Одещини Михайла Саакашвілі і депутата Верховної ради Надії Савченко. Про це пише avan-ti

82391c4213601ca2428a90682bb7c929

Ми маємо дані, які є достовірними і отримані з зони АТО, в яких брала участь Савченко. Підтверджені дані, що Савченко займалася … Савченко дуже подобається насильство, їй подобається катувати і мучити людей, також вона була помічена в занятті сексом не з одним, а одночасно з чотирма-п’ятьма чоловіками.

– заявив Сергій Кірнік програмі «Нові російські сенсації» на телеканалі НТВ.

Надія Савченко дуже цікава американській стороні, яка, за деякими даними, перевербувала її на свою сторону, проплатила її участь, проплатила її роль і приміряє вже її обличчя на посаду президента України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– розповів він.

За інформацією телеканалу, Кірнік почав свою кар’єру в СБУ з самих низів. Спочатку працював в інформаційно-аналітичному відділі, пізніше проходив службу в контррозвідці.

Вся структура Служби безпеки України прогнила зсередини. Якщо раніше структура працювала на Росію, то зараз всі продалися і працюють на Америку.

– сказав він.

Кірнік повідомив, що український WikiLeaks готує до публікації цілу серію сенсацій.

Наші люди працюють з Порошенком, з Гройсманом, працюють в структурі СБУ, збирають інформацію, передають її нам.

– розповів він.

В червні, коли Надія Савченко відвідала з візитом Страсбург для участі в засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, вибухнув грандіозний скандал. Працівники готелю, де зупинилася Савченко, навперебій розповідали про те, як веселилася льотчиця.

По-перше, був замовлений шикарний обід в номер, не обійшлося, звичайно, і без спиртного. Після того, як асортимент місцевого бару був вивчений, Надія вирішила перейти на більш важкі розважальні засоби. Вона вирішила спробувати легкі наркотики, роздобути які для неї попросила обслугу. Далі більше. Після різних допінгів Надію потягнуло на «солоденьке». Все ж два роки утримання – це пристойний термін. У хід пішла важка артилерія. В номер до новоспеченого депутата запросили чоловіків за викликом, після чого почалося найцікавіше. Савченко, очевидно, вирішила пограти з партнерами в сексуальні ігри, уявивши себе наглядачкою в’язниці. Шум і крики, що доносилися з номера, були тому свідченням. Чоловіки, за словами обслуги, вийшли з номера ледь живі.

Раніше Надія Савченко зазначала, що зможе побудувати відносини тільки з чоловіком сильнішим за неї самої, але не впевнена, що може зустріти такого на планеті Земля. А в інтерв’ю російським журналістам Савченко розповіла про те, що жінки розумніші за чоловіків.

Савченко поділилася спогадами про те, що всі 10 років в армії їй було складно не в фізичному плані, а морально, оскільки в армії навіть в пострадянський час вона стикалася з гендерною нерівністю.

Важко через нашу пострадянську систему пройти. В армії гендерна нерівність – просто жахлива проблема. Тільки війна ситуацію початку вирівнювати. Чоловіки раптом зрозуміли, що різниці немає: у всіх кров червона, а розуму у жінок побільше.

– розповіла Савченко.

Нагадаємо, у мережі обговорюють непристойну поведінку принцеси Катара, яка теж була помічена у оргії з сімома чоловіками.

Оргія – справа не проста. Треба дотримуватись техніки безпеки. От у Бельгії 50 осіб загинули під час оргії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...