facebook

Польська модель зробила татуювання на очах і осліпла(фото)

Коли дівчина поскаржилася на біль, майстер заявив, що це нормально, і порадив приймати знеболююче.

Модель з польського міста Вроцлава Олександра Садовська вкрила татуюваннями очі, але через невдалу процедуру осліпла на одне око.

За словами видання, дівчину на такий подвиг надихнув приклад популярного польського репера Попеко, який пофарбував білки очей у 2012 році. Тоді Олександра знайшла майстра і здійснила свою мрію: її очі також стали повністю чорними.

Як з’ясувалося пізніше, майстер ніколи не робив подібних процедур. Замість спеціального пігменту він впорснув в очні яблука Олександри звичайну фарбу для татуювання. Коли дівчина поскаржилася на біль, чоловік заявив, що це нормально, і порадив приймати знеболююче.

Протягом наступних чотирьох років модель осліпла на праве око і стала гірше бачити лівим оком. На думку лікарів, невдала процедура непоправно пошкодила її зір, і в майбутньому дівчину чекає повна сліпота.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До речі, тату-майстру тепер загрожує тюремне ув’язнення на термін до трьох років за звинуваченням у ненавмисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. Чоловік своєї провини не визнає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...