facebook

“Додому, так і не дійшов”: Загадкове зникнення Дмитра Степарука. Мама хлопця зробила емоційну заяву. Сльози і відчай

На Житомирщині від 21 лютого шукають учня 9 класу 16-річного Дмитра Степарука із села Теренців Хорошівського району.

Юнак того дня був на заняттях у Хорошівському ліцеї, ввечері зустрівся з друзями. О 21.30 люди бачили, як він іде пішки додому. До хати підліток так і не дістався. Мати виховує його сама. Каже, з дому він жодного разу не тікав, з нею не сварився. Упевнена, що із сином сталася біда.

“Казав, що приїду пізніше на шкільному автобусі, але чекали, так і немає. Не знаю, що думати, може, машина збила, сліди замели, може, кудись вивезли. Такого не було, щоб на стільки днів зникав”, – каже мама зниклого Тетяна Степарук, передає ТСН.

У поліції розглядають кілька версій зникнення, зокрема, що він міг скоротити шлях додому через ліс, та заблукав. Не виключають і нещасний випадок.

“Зник, їдучи з міста до свого населеного пункту, зник у лісовій місцевості. У нас тут дуже велика кількість болотистої місцевості, тому важко працівникам на великі дистанції просуватися”, – каже заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Усіх, хто бачив Дмитра, просять відгукнутися. Він середнього зросту, з темним волоссям, на правій щоці має родиму пляму. Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки.

Нагадаємо, 16-річного Дмитра Степарука востаннє бачили увечері 21 лютого в районному центрі, де він відпочивав із товаришами. За їхніми словами, Дмитро мав намір їхати додому. Однак до села він так і не повернувся ні того ж дня, ані наступного. Телефонний зв’язок із хлопцем також увірвався. За словами матері зниклого та товаришів, він не міг самостійно виїхати за межі району, бо не мав при собі ані грошей, ані жодних документів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...