facebook

Найпопулярніше вино України Villa Krim за рік побувало в 42 країнах

Франція,Португалія,Індонезія,Америка,Австрія,Бельгія і ще 36 країн додано на особисту карту подорожей вином Villa krim за 2019 рік.

Калейдоскоп гастрономічних подій був настільки захоплюючим, що ми просто зобов’язані поділитися з вами mustsee,musteat і mustfeel.

Villa Krim піднялася вище неба і побувала на іншій планеті.

Станіслав Шевчук, тревел-блогер: «… Ми збиралися до Туреччини, а потрапили на Марс, – ось перші враження від знайомства з  Каппадокією. Скеляста місцевість не схожа ні на що, що нам доводилося бачити раніше, створює абсолютне враження перебування на іншій планеті. Тож не дивно, що на створення пейзажів для «Зоряних війн», Лукас надихався саме тут. Долина Кохання, долина Голубів, Монахів, Червона і Рожева долини – гуляти тут одне задоволення. І спосіб пересування можна обрати будь-який- від коней до квадроциклів, але ми вибрали найромантичніший – повітряна куля! Кожен день з першими промінями сонця 250 повітряних куль найрізноманітніших кольорів і відтінків злітає в повітря, заповнюючи простір ейфорією. Тепер ми знаємо, як виглядає захват, що при цьому відчуваєш і навіть його смак, адже підняти тост, перебуваючина повітряній кулі на «Марсі», з келихом улюбленого вина Villa Krim – це найяскравіше враження 2019 року».

Дмитро Карпов, тревел-блогер: «Якщо ви мріяли побувати на краю світу – Азори саме те місце! Ці пейзажі вас вразять, а щодо найвибагливіших гурманів – кухні Азорських островів теж є що їм запропонувати. Спробуйте місцеве «cozidodas Furnas» – це скибочки м’яса і овочів, укладені у велику каструлю і здобрені прянощами. Начебто нічого незвичайного, от тільки потім каструлю закопують в вулканічний попіл і через 4 години томління соковите м’ясо з тушкованими овочами подають до столу. Є ще кілька рекомендацій:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1.      Пов’яжіть серветку, щоб не заляпатися слиною

2.      Бережіть язик! Його можна і проковтнути.

3.      Краща компанія для цієї гастро-знахідки – червоне сухе Sangiovese від #VillaKrim. Прекрасно доповнює страву і повністю відповідає пейзажам за характером – таке ж нордичне, дещо зухвале, але відірватися неможливо».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...