facebook

Смерть в Одесі, розбиті машини та затримки поїздів: погода в Україні наробила лиха (фото,відео)

Погода в Україні продовжує погіршуватися. Циклон, який прийшов в країну, приніс з собою дощі та штормовий вітер. Через сильний вітер у багатьох містах України відбулися надзвичайні події.

Від негоди сильно постраждала Одеса. У місті повалено десятки дерев, рекламних щитів та навіть зупинки громадського транспорту. Через повалені гілки розбиті багато машин, повідомляє місцеве видання «Думська» в Telegram.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Також повідомляється про жертву стихії. «Українська служба інформації» пише, що в Одесі на вулиці Ніжинська загинула дівчина, на неї впало дерево. Інформації про загиблу немає, зараз на місце виїхали рятувальники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стихія не оминула й захід України. У Львівській області через падіння дерев на залізничні колії та нависання дерев на лініях електропередач сталася затримка руху декількох поїздів. Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», відбулися затримки таких поїздів.

У Карпатах шквали вітру досягнуть 40 м/с, зберігається висока небезпека сходження лавин у високогір’ях Закарпатської області, а також в горах Івано-Франківської області. Рятувальники просять утриматися від походів у гори.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...