385787689

Ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста», що стартує на 1+1 вже цієї осені, Ольга Фреймут дала відверте інтерв’ю журналу «Караван історій» і розповіла історію свого кохання з гендиректором «Нового каналу» Володимиром Локотко.

В інтерв’ю Ольга Фреймут зізналася, що її роман з коханим не можна назвати службовим, адже він почався набагато пізніше.

Вперше поспілкувавшись з Володимиром, я одразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-охоронцем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики, – пригадує Ольга.

За словами ведучої, через деякий час вона почала сумувати за чоловіком. Вони зустрічалися по роботі. У певний момент  чесно зізналася Локотку, що їй його не вистачає.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли Ольга Фреймут залишила попереднє місце роботи і стала ведучою 1+1, вона продовжувала спілкуватися із Володимиром.

Я була в Швейцарії і відвідала могилу свого кумира Шанель. Біля її могили я попросила: «Габріель, будь моєю хрещеною». І в той же день Володя написав мені SMS, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак. Наші стосунки почалися з цього моменту, – каже Ольга Фреймут.

Нагадаємо, на початку травня Ольга Фреймут вдруге стала мамою. Ольга народила сина, однак ім’я батька малюка ведуча тримала у таємниці й лише недавно показала коханого своїм шанувальникам.

Народився син – і практично в той же час з’явилася ідея нового проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста». Я хочу, щоб людям було в країні так само комфортно, як у себе вдома. Наш проект буде вказувати на помилки в управлінні містом, і завдяки цьому країна почне змінюватися, – каже ведуча.