facebook

В Італії обмежили пересування через коронавируса

В Італії продовжує збільшуватися кількість заражених коронавірусом COVID-19. Через це влада обмежила свободу пересування в 11 муніципалітетах країни.

Про це повідомляє Agenzia Italia.

Станом на зараз відомо про мінімум 79 заражених новим коронавірусом у 5 регіонах Італії. Так, 54 людини захворіли в Ломбардії, 17 – в Венето, по 2 в Емілії-Романьї і Лаціо, а також ще одна в П’ємонті.

За даними голови Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі, на даний момент госпіталізовано 33 людини з симптомами коронавіруса, із них 18 – в реанімації. У домашній ізоляції знаходяться 11 осіб. Відомо про 2 летальні випадки.

У зв’язку із зростанням кількості заражених коронавірусом уряд Італії ввів обмеження пересування в цих регіонах країни. Італійцям заборонили залишати свої муніципалітети, в’їзд до них також закритий. У муніципалітетах скасували громадські заходи спортивного, культурного, розважального та релігійного характеру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За порушення заборони на пересування передбачається 3 роки ув’язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число хворих коронавірусом на півночі Італії перевищила півсотні. Найбільша кількість випадків зараження коронавірусом зафіксована в Ломбардії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...