facebook

«Пробачте нас за вчора»: Комаров емоційно висловився про українську ганьбу. Страшно!

Відомий телемандрівників, ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1 + 1» Дмитро Комаров, який недавно повернувся з експедиції в Китаї, емоційно висловився з приводу ганебного прийому евакуйованих з охопленого коронавірусом Уханю українців.

«Як зараз пояснити, що у нас насправді дуже відкриті, добрі і гостинні люди? А то, що вчора показували по всіх телеканалах світу, не говорить про країну і нації в цілому. Що протестували сотні людей, а не тисячі. І то, не без допомоги провокаторів. Що камінням кидали лише декілька людей.

Кожному, хто проти евакуації, можливо в силу браку інформації, хочеться сказати одне. Будь-яку ситуацію спробуйте приміряти на себе. Уявіть, що в Ухані виявилася ваша мама, і ви вже більше місяця на нервах, чекаєте, коли вона зможе повернутися додому. Уявіть, що там за контрактом працює ваша рідна, улюблена сестричка. І живе вона в Китаї з маленькими дітьми. Що вона пережила страшний місяць, намагаючись вивезти дітей додому. Уявіть, що в Ухані ваші дружина або чоловік, коханий або кохана, які опинилися там, у відрядженні, в період епідемії. Уявіть, що таке сталося з вашими найближчими і дорогими, які, як і мільйони українців, роз’їхалися по всьому світу, щоб заробляти на життя “, – пише Комаров.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...