facebook

На жіночому шляху не буває випадкових чоловіків

Багато жінок вважають метою свого життя – зустріти гідного чоловіка. Також вважається, що зустріти хорошого чоловіка – це як би випадкова подія, яка від жінки ніяк не залежить. Я проти такого світогляду жінок!

Цей світогляд змушує жінку бути «хижаком», стервом, корисливою спокусницею, тупою блондинкою і ким-завгодно, але не жінкою-Богинею. Такий хід думок змушує жінок вишукувати, вичікувати, ловити, розбещувати, боротися, понуро чекати, впадати в депресії – все, що справжній леді просто непритаманно.

Я переконана на 100% в тому, що чоловік не попадається жінці випадково. Що до жінки приходить тільки той чоловік, якому вона відповідає і внутрішньо, і зовнішньо.

Якщо вона не поважає себе – до неї прийде чоловік-диктатор…

Якщо вона не знає, чого хоче в житті – то чоловік не дасть їй займатися, тим чим вона захоче…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо вона пригнічена – чоловік буде її придушувати…

Якщо вона депресивна – чоловік буде вганяти її в депресію…

І навпаки, чим ближче жінка до своєї власної гармонії і цілісності, чим краще у неї самооцінка, чим позитивніше її настрій і відношення до світу, чим краще вона знає сама себе, чим більше любить себе – тим кращого вона зустріне чоловіка.

Чоловік – це перш за все партнер, який буде відображати всі найслабші місця жінки, найтонші налаштування душі. Чим більше ви будете дізнаватися про себе, про свою душу, про свої цілі, про свої емоції – тим достойніший чоловік прийде у ваше життя. Та й, чесно кажучи, поганого ви просто не впустите туди!

Поспостерігайте за нещасними жінками у яких було багато чоловіків, які мали декілька розлучень. Дуже часто типаж чоловіка повторюється. Якщо перший був п’яницею, другий буде ледачим, третій хворим, четвертий буде маминим синочком. Все це типаж слабкого чоловіка, а значить жінка привертає до себе саме такого.

Це означає, що її внутрішній світ не сформований, і вона не готова прийняти чоловіка сильного, доброго, турботливого – вона й сама не сильна і не любить себе, а найгірше те, що повністю відсутня внутрішня гармонія… Вона привертає тирана, зрадника, поверхневого – всі ті якості, які носить в собі. Як вона сама до себе ставиться – таким і буде чоловік!

Кожній жінці перш ніж думати про чоловіка, необхідно знайти саму себе, необхідно полюбити себе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...