facebook

Сара Джессіка Паркер пообіцяла продовження фільму «Секс у великому місті»

Актриса смакує возз’єднання зі своїми «подругами»

Шанувальники серіалу «Секс у великому місті» давно чекають продовження історії про чотирьох подруг. І ось, нарешті, стало відомо, що глядачі знову отримають можливість побачити яскравих особистостей – Керрі, Міранду, Шарлотту і Саманту, здатних долати будь-які проблеми. Про це розповіла Сара Джессіка Паркер, яка протягом шести сезонів серіалу і двох фільмів грала головну героїню.

seks-u-velikomu-misti

Актриса зазначила: «Я не думаю, що ми відмовимося від продовження. Правда, не знаю, чи буде це серіал чи фільм».

Свою готовність взяти участь в продовження франшизи також підтвердив і Уіллі Гарсон, який зіграв друга Кері Стенфорта, який заявив, що більшість з колишньої команди готові підписати контракт на участь хоч зараз. Та й режисер обожнюваного жінками всього світу серіалу Майкл Патрік Кінг заявив, що подумує про продовження картини. Кінг зізнався, що у нього в запасі якраз лежить ще одна історія про пригоди «чотирьох відчайдушних дамочок».

До речі, серіал «Секс у великому місті», режисером більшості серій якого був також Майкл Патрік Кінг, отримав рекордну кількість нагород. За час виходу в ефір (з 1998 року по 2004 рік) він взяв сім премій «Еммі», вісім «Золотих глобусів» і 11 статуеток «Гільдії кіноакторів». Однак дві повнометражні версії «Сексу у великому місті» були неоднозначно оцінені критиками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...