facebook

“Свати” втратили головну героїню. А як без неї? Шанувальники шоковані

Зйомки серіалу «Свати» несподівано покинула виконавиця однієї з головних ролей – актриса Анна Кошмал, виконуюча роль внучки головних героїв Женьки

Про це шанувальники українського серіалу дізналися з Instagram юної актриси. Як відомо, зйомки довгоочікуваного сьомого сезону «Сватів» не так давно стартували під Мінськом і саме там зараз знаходяться актори. Однак, як з’ясувалося днями, 25-річна Кошмал покинула знімальний майданчик. Так, на її сторінці в Instagram з’явилися кадри з Києва.

Шанувальники серіалу спочатку налякалися, однак потім припустили, що актрисі довелося повернутися в Україну заради участі у своїх виставах, адже дівчина не тільки знімається в кіно, але й грає в театрі. Ймовірно, пізніше Ганна повернеться в Мінськ для продовження зйомок.

Не виключено також, що актриса вже відіграла свою роль для «зимових» епізодів серіалу, і тепер повернеться на зйомки вже влітку, коли будуть знімати відповідні серії.

Про те, як будуть проходити зйомки «Сватів» раніше розповідав режисер серіалу Андрій Яковлєв. За його словами, влітку команда планує відзняти ще три серії для нового сезону. При цьому він також спростував чутки про те, що в новому сезоні не буде використовуватися матеріал, відзнятий ще в 2017 році.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Нікого не слухайте. Ми зняли багато. Все чекає свого часу», – підкреслив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...