facebook

Аферисти в Європі наживаються на українських заробітчанах по 1, 5 тисячі євро, історія з перших вуст

Заробітчанин поділився своєю історією роботи в Європі.

Український заробітчанин розповів, з чим йому довелося зіткнутися в самому початку, коли він тільки почав заробляти за кордоном. Своєю історією він поділився на сторінці в Instagram &amp.

“Майже 3 роки тому, коли я вперше їхав працювати за кордон найпопулярнішим напрямком для роботи була як і зараз Польща, але я поїхав в Іспанію і “попав” на 1500 євро.⠀

Він зазначає, що в 2020-му році люди намагаються знайти більш вигідні для країни заробітку, хтось ризикує і їде нелегально, а хтось шукає можливості легально працевлаштуватися в Скандинавії, Канаді, Швейцарії, США і т. д.

“Але не у всіх є можливості і шанси поїхати в ці країни. Тому багатьом залишається обирати серед найбільш популярних для українців напрямків: Польща, Чехія і Німеччина (адже всі чули про новому законі в Німеччині, що дозволяє спростити отримання робочої візи для громадян країн, що не входять в ЄС?). Але і в 2020-му році, на жаль, не всі українці знають про необхідні процедури для працевлаштування в цих країнах. І цим активно користуються аферисти”, – пояснює автор.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...