facebook

В Івано-Франківську водій вигнав з маршрутки дитину (ФОТО)

в Івано-Франківську водій вигнав з маршрутки дитину.

Про це йдеться в спільноті Комуналка ІФ, пише Голос-Інфо.

У дописі франківчанка повідомила про те, що сьогодні водій вигнав з автобуса учня з учнівським, котрий їхав по шкільним справам. Водій зазначив, що під час карантину діти не вчаться і нехай йому батьки дають гроші на проїзд. Мешканка додає, що деякі водії без проблем возять дітей з учнівськими:

Сьогодні дуже гарне, велике свято, з яким усіх вітаю! Але в це свято змушена була посваритися із водієм маршрутки 35, їдучи до церкви на Майзлі близько 12.20-12.30. Водій цієї маршрутки вигнав з автобуса учня з учнівським, який їхав чи то з олімпіади, чи з тренування, мотивуючи тим, що “зараз карантин, вони не вчаться, в нього є тато і мама, най йому гроші дають, бо учнівський не дійсний під час карантину та вихідних, а моя дитина в третьому класі їздить за гроші, і т.д.”
Наскільки я знаю, учнівський діє протягом навчального року. Одні водії без питань беруть дітей з учнівським, а іншим немає жодних законів. Можливо, я не права. Але рішення про проїзд для пільгових категорій, про те, що і як – має бути, певно, в кожному автобусі. Дуже гірко за тих людей, які за копійку вдавляться…

Під дописом користувачі почали активну дискусію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коментарі до допису чатийте тут.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...