facebook

Пограбували незрячих: в Одесі копи погоріли на крадіжці під час обшуку(відео)

В Одесі поліцейські під час обшуку обікрали підприємство, скориставшись тим, що на ньому працевлаштовані незрячі люди. Але копи не помітили відеокамеру, яка це зафіксувала.

Після проведення слідчих дій у приміщеннях фірми “ДЕС-ГРУП”, що виробляє охоронні пломби, там не дорахувалися скотча, кусачок і набору шестигранників. Відеозапис вчинку співробітників правоохоронних органів.

Зокрема, на ролику є діалог слідчої Вікторії Соколюк із колегами, які обговорюють, що можна вкрасти.

“Так, що мені ще потрібно? Чайник у мене є, колонка є…” – міркує особа на відео. Водночас інший поліцейський зізнається, що знайшов їжу і з’їв її, і висловлює побоювання, що про це стане відомо.

“А вони на нас не образяться, що ми обіжрали їх?” – цікавиться правоохоронець. На що Вікторія Соколюк заявляє, що їй “пох***й”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відео обривається на моменті, коли вони бачать камеру та ламають її.

Зазначимо, що “операція обшук” відбулася ще 20 січня. Слідча Київського відділу поліції Соколюк, за погодженням з прокурором місцевої 4-ї прокуратури Олександром Гольбартом, разом з іншими правоохоронцями прийшла обшукувати підприємство “ДЕС-ГРУП”. Це трапилося після звернення в поліцію фірми “Охоронні пломби GST” (прямий конкурент “ДЕС-ГРУП”) про нібито порушені авторські права та незаконне використання патенту. А по завершенню слідчих дій із підприємства “ДЕС-ГРУП” були вивезені обладнання та продукція на 1,5 мільйона гривень, і тільки потім суд заборонив заарештовувати це майно, зобов’язавши слідчу повернути його власнику.

Повернення в повному обсязі так і не відбулося. Тоді в соцмережах була висловлена версія про те, що обшук – це “замовлення” від конкурента, який боїться втратити ринкову монополію. Причому весь процес курирує прокурор Олександр Гольбарт, про що навряд чи не знає прокурор області Максим Вихор. Додамо, що в 2016 році Гольбарт затримувався співробітниками військової прокуратури і СБУ за підозрою у хабарництві. Як тоді писали ЗМІ, у нього були “вилучені мічені купюри”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...