facebook

Зеленський назвав “плюси” президентства

Зеленському подобається відповідальність і можливістт допомогти людям.Також президент хотів би увійти в історію.

Посада президента подобається Володимиру Зеленському відповідальністю, можливістю допомогти людям, а також шансом увійти в історію. Про це глава держави сказав в інтерв’ю Інтерфаксу-Україна, опублікованому у вівторок, 11 лютого.
“Відповідальність – для мене це плюс. Я хочу допомогти. Президентство дає можливості, де я можу щодня щось робити, щоб не просто так я прожив цей день. Мені це подобається. Влада – це можливість. У мене є можливість допомогти. У я не маю можливості заробити гроші, але мені це не потрібно. Мені 42, я хочу бути в історії”, – сказав він.
Зеленський зазначив, що його найняв на роботу український народ, і перед ним він повинен буде звітувати за свою роботу як найнятий менеджер.

“У принципі, це нормальний підхід. Мало того, це може бути навіть непоганим законопроектом – прив’язувати топ-менеджерів країни, президента до KPI, і кожен рік дивитися, змінено чи щось згідно з KPI (Ключові показники ефективності)”, – вважає він.

При цьому він зазначив, що хотів би за свою каденцію домогтися в Україні таких же зарплат, як у Польщі.

“Чому я говорю так? Дуже просто – в Польщі зараз кілька вже мільйонів українців. І чому вони повернуться? Їм потрібна мотивація, навіть якщо трохи менша зарплата, ніж у Польщі – вже нормально. Якщо вони будуть мати 70% від польської заробітної плати, думаю, що переможе все ж, що ти хочеш бути вдома, а не їздити десь”, – вважає Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...