facebook

Армія України – “відрижка совкового рабства!” Відомий військовий жорстко “розніс” ЗСУ

Збройні сили України стали “відрижкою совкового рабства”. Відповідну заяву зробив німець, морський піхотинець Зігфрід, який упродовж п’яти років ніс службу в нашій державі.

Після закінчення контракту ексдесантник вирішив піти з української армії та розповів про причину свого рішення. Про це інформує “Цензор”.

Зігфрід розповів, що відчуває глибоку повагу та симпатію до народу України, саме тому вирішив допомогти у боротьбі з російською окупацією.

Боєць наголосив, що допомагав не через медалі чи гроші. Також німець поскаржився на труднощі потрапляння на військову службу. Згодом він побачив, що політичні реалі в Україні стали просто жахливими.

Піхотинець вважає, що наша держава не встояла перед поширенням “русского міра”, немає жодного політика, який би міг зупинити “відкат у минуле”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Така ситуація вплинула і на ЗСУ. Армія України “загрузла в боягузтві, брехливості та лицемірному пафосі”. До прикладу він назвав візит міністра оборони. Зігфрід додав, що коли посадовець прибув, солдат виганяли із казарм, щоб ті “не муляли очі” керівництву.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...