facebook

Це було її останнє бажання: наречена померла за декілька годин до весілля

Мешканка шотландського села Карнует, Ланаркшир, померла за кілька годин до власного весілля. Про це повідомляє видання The Sun.

42-річна Хезел Джек (Hazel Jack) шість років боролася з прогресуючим метастатичним раком молочної залози. Вона перенесла безпечну для дитини хіміотерапію, коли була вагітна сином Джеком. Зараз дитині три роки.

22 січня лікар Джек повідомив її близьким, що хвороба більше не піддається лікуванню і перейшла в термінальну стадію. Дізнавшись, що їй залишилося жити лічені дні, шотландка висловила своє останнє бажання – вийти заміж за 42-річного коханого Джоно Голда (Jono Gauld).

Друзі нареченої опублікували в соцмережах заклик допомогти їй з організацією весілля. Церемонія повинна була відбутися в замку Корнхилл в місті Біггар у четвер, 30 січня. Але вранці в цей день Джек померла.

Її сестра Джек Джилліан Андерсон (Gillian Anderson) оголосила рідним і друзям про смерть жінки. «Наша прекрасна Хезел померла сьогодні вранці після боротьби з раком. Спасибі всім, хто був тут для неї: сім’ї, друзям і тим, хто щедро пожертвував кошти на весілля її мрії. Сім’я хотіла б запросити вас приєднатися до них в замку Корнхілл в Біггаром сьогодні з 15:30, щоб пом’янути Хезел і поділитися спогадами про неї, як вона цього хотіла », – сказала Джилліан.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...