facebook

П’ятикласник біля школи жорстоко побив хлопця, матір нападника погрожує розправою (відео)

Поліцейські встановлюють обставини побиття школяра у Рівному.

у соцмережі Facebook юристка Ліана Диновська опублікувала кількасекундне відео бійки двох хлопців у Рівному. На ньому – один школяр наносить кілька влучних ударів рукою у голову іншому, а наостанок – наступає ногою.

Про цю подію стало відомо поліцейським 1 лютого, під час моніторингу мережі Інтернет. Про це інформує пресслужба поліції Рівного.

Наразі встановлено, що поблизу школи №2 обласного центру школяр наніс кілька ударів рукою та ногою іншому хлопцю. Попередньо відомо, що нападником є п’ятикласник вказаної школи.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Працівники ювенальної превенції проводять перевірку та встановлюють обставини події, зокрема й особу потерпілого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом сьогодні, 2 лютого, Ліана Диновська на своїй сторінці у Facebook написала, що матір хлопця, котрий наносить удари, почала погрожувати їй, відтак вона збираються повідомити про ці погрози у поліцію. І додала, що йдеться про відому у місті особу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...