facebook

Чоловік, який був жінкою, народив від жінки, яка була чоловіком

На перший погляд Фернандо і Діана – ідеальна подружня пара. Вони ніжно люблять одне одного, і нещодавно привели на світ дитину, чарівного хлопчика, якому, втім, ще не придумали ім’я.

327267

 

Начебто в цій історії немає нічого дивного, але варто уважніше придивитися до їхнього спільного знімку з пологового будинку, як починаєш підозрювати щось недобре. Чому це в лікарняному ліжку під ковдрою лежить чоловік, а дружина одягла шапочку, яку видають відвідувачам?

1 (1)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виявляється, фотографія не бреше! Дійсно, дитину народив глава сімейства Фернандо, а батьком хлопчика виявилася дружина Діана…

2612935.main_image

Якщо після цих слів тобі стало здаватися, що ти починаєш божеволіти, не поспішай лякатися. Хоча історія Фернандо і Діани дійсно дуже заплутана, всьому є пояснення.

23 (1)

Насправді Фернандо, зовсім не чоловік, хоча і вважає себе ним. Теперішній глава сім’ї народився дівчинкою на ім’я Марія, але з самого раннього дитинства виявляв ознаки транссексуальності, а медичні дослідження лише підтвердили невтішний для батьків діагноз.

5

Марія завжди некомфортно почувала себе в своєму тілі і прагнула бути хлопцем. Подорослішавши, вона взяла собі ім’я Фернандо і твердо вирішила змінити стать.

Одного разу на тренінгу для транссексуалів Фернандо зустрів дівчину своєї мрії – Діану. Виявилося, що у них не тільки загальні смаки і погляди на життя, а й дуже схожа історія, адже Діана народилася хлопчиком на ім’я Луїс!

6

Молоді люди стали зустрічатися і у них закрутився бурхливий роман. На щастя для них, вони ще не встигли почати операцію зі зміни статі, тому вирішили ще трохи почекати з цим і народити дитину природним способом.

Adopción-entre-parejas-del-mismo-sexo-www.serviciodeagencia.com-4-e1465942149434

Можливо, виховання сина незабаром змусить подружжя передумати, але поки вони серйозно налаштовані зробити трансгендерний перехід. Так що на  їхню дитину чекає непроста головоломка: розібратися, хто ж з батьків мама, а хто тато.

Ckd1wrXWYAAufNi

Що ж, Фернандо і Діану цілком можна назвати ідеальною парою нашого трохи божевільного часу. Дивлячись на них, в черговий раз переконуєшся, що в цьому світі практично не залишилося нічого неможливого!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...