facebook

У Санкт-Петербурзі обвалився дах стадіону: знайдене тіло загиблого. Фото й відео

в Санкт-Петербурзі (Росія) у процесі демонтажу спортивно-концертного комплексу “Петербурзький” впав дах і частина будівлі.

У МНС Петербурга повідомили, що обвалення даху СКК було незапланованим, під завалами можуть перебувати робітники, передає “Фонтанка” (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

На опублікованих кадрах видно, що руйнування комплексу почалося після того, як один із робітників відрізав частину металевого каркаса газовим інструментом. Коли дах почав розпадатися на секції й летіти вниз, працівник побіг у бік люльки, в якій на нього чекав напарник.

Видання “78.ru” пише, що у процесі демонтажу було зрізано вант, що скріплював покрівлю із залізобетонним кільцем, і після видалення десяти розтяжок дах завалився.

Джерело у правоохоронних органах повідомило, що в СКК справді міг отримати поранення один робітник – але не через НП, а внаслідок грубого порушення техніки безпеки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також повідомляється, що під час обвалення покрівлі будівлі зник один робітник 1990 року народження на прізвище Матвій Кучеров. Його напарник, який був у люльці, врятувався.

Незабаром у МНС РФ повідомили, що тіло Кучерова виявили під завалами. Його страховку обрізали частини конструкції, що обвалилася.

Один із тих, хто працював усередині, повідомив, що перебував у службовому приміщенні, коли дах почав падати. За його словами, це нагадувало шум будівельної техніки, і на нього ніхто не звернув уваги. Але звук набирав сили, і тоді всі різко вибігли назовні. Вони побачили момент, коли над СКК здійнялася хмара пилу, що трималася в повітрі майже 10 хвилин.

На місце аварії в СКК “Петербурзький” прибула пошуково-рятувальна група, реанімація та група МНС. Почався пошук потерпілих. На місці працюють 68 осіб особового складу, 18 одиниць техніки.

Спортивно-концертний комплекс “Петербурзький” був одним із найбільших спортивних об’єктів такого типу в Європі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...