facebook

Штормове попередження: погода в Україні в останні дні січня різко зміниться. Вдягайтесь тепліше!

У п’ятницю, 31 січня, в Україні очікуються сніг та дощі в центральних і західних областях, до вечора опади доберуться до Одеської, Кропивницького та Черкаської областей.

Про це синоптик Наталія Діденко 30 січня пише в Facebook.

“Январь завершується в Україні парадом атмосферних фронтів. Завтра один такий зумовить мокрий сніг і дощі в західних областях, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині. До вечора опади дійдуть до Одеської області, Кропивницького з районами і до Черкаської області. Все, що не потрапляє в цей список, без істотних опадів “, – пише вона.

За її словами, очікується південно-західний, поривчастий і сильний вітер. Температура повітря протягом дня +1 … + 5 градусів, на півдні +4 … + 9 градусів.

“У Києві 31 січня очікується волога погода, періодично мокрий сніг або дощ, поривчастий вітер, денна температура повітря близько +3 градусів”, – повідомляє Діденко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За прогнозами” Укргідрометцентру “, вдень 31 січня значний сніг, хуртовини (в Закарпатті значний дощ з мокрим снігом), приріст сніжного покриву 20-30 см; на дорогах ожеледиця”, – йдеться в повідомленні.

У західних, північних, Полтавській і Харківській областях мокрий сніг, освіту нестійкого снігового покриву висотою 3-10 см; місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...