facebook

У Львові загинув 18-річний юнак, який виліз на вагон-цистерну заради селфі

У Львові загинув 18-річний юнак, який виліз на вагон-цистерну заради селфі

У Львові на залізничній станції Підзамче загинув 18-річний хлопець. Він виліз на залізничний вагон, його вбило струмом. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

“29 січня о 21:54 годині на станції Підзамче, Львівської залізниці, житель міста Львова 2001 року народження виліз на залізничний вагон та був смертельно уражений струмом від контактної мережі”, – йдеться у повідомленні.

Також інцидент прокоментували правоохоронці. “Близько 22.00 до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що на залізничних коліях по вулиці Опришківській у Львові загинув молодий хлопець”, – уточнили у поліції.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 18-річний львів’янин. Також встановлено, що разом із своїм братом та товаришем хлопець прогулювався залізничними коліями та вирішив зробити селфі на вагоні-цистерні. Він виліз на вагон, де його вдарило електричним струмом. Від отриманих травм хлопець помер на місці події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою “нещасний випадок”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...