facebook

“Температура, весь час кричить”: страшна історія малюка, якого прибило дверима у лікарні Києва

Чотирирічному Льоею, у якого після падіння на нього метало-пластикових дверей у поліклініці на Виноградарі у Києві трапився перелом стегнової кістки, зробили операцію на нозі. Хлопчик із високою температурою поки перебуває в лікарні.

За словами його мами Ярослави Альбольболь, її синові майже два місяці заборонено ходити. А потім потрібна буде піврічна реабілітація. Крім того, дитина потребує допомоги психолога, оскільки після пережитого веселий життєрадісний малюк став дратівливим, агресивним і часто кричить. Він постійно розповідає батькам, як на нього впали величезні двері.

Тим часом у поліції поки немає результатів перевірки НП. А в мерії обіцяють оприлюднити у понеділок підсумки службового розслідування.

Він корчиться від болю і кричить

Потерпілий хлопчик зараз перебуває у відділенні травматології Київської міської дитячої клінічної лікарні №1 на вулиці Богатирській після операції, яку зробили на початку тижня. Дитині поставили на стегнову кістку титанову конструкцію. Але операцію вона перенесла важко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У сина постійно висока температура – 38,7. Він погано почувається, плаче, кричить. Нас планували виписати додому ще в середу-четвер. Але через температуру і велику гематому точно будемо тут лежати до понеділка. Потім рентген. І за його результатами вирішуватимуть, що далі. Можливо, знадобиться шина, яку носять 1,5-2 місяці”, – розповідає

Наразі дитина приймає антибіотики, до цього тиждень лежала на витяжці і лікувалася від вітрянки в інфекційному відділенні. “Лікарі спочатку казали, що Льоей полежить 2-3 дні і його випишуть додому. На жаль. Виявилося, що операція занадто складна і велика гематома. Та й коли випишуть, доведеться відлежуватися місяці два. Уявляєте, як це зробити з дитиною, якій 3 роки й 11 місяців, дуже допитливою і рухливою. А потім іще принаймні пів року – реабілітації”, – зітхає вона.

За її словами, син дуже важко переносить післяопераційний період. “Звісно, йому важко-важко зараз. Цей випадок на нього дуже сильно вплинув. Хлопчик став дратівливим, нервовим. Навіть занадто. Він плаче і кричить, бідний. А іноді стає таким агресивним, що, здається, тієї миті вдарить когось. Мене це лякає”, – переживає Ярослава.

Мама розповідає, що до цього страшного випадку не помічала у Льоея таких спалахів агресії. “Це був спокійний, веселий малюк. Ну, як усі діти. Але щоб така агресія?? Ні. Такого я раніше не спостерігала. Наприклад, йому потрібно поміняти пелюшку. Адже памперс зараз вдягнути неможливо – сильний біль. Ми намагалися підняти його під руки. А дитина як закричить, аж до втрати пульсу. Така сама реакція, коли приходять брати кров, особливо з вени. Я розумію, боляче, страшно, діти бояться лікарів. Але щоб так кричати… Я просто шокована”, – каже мама.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...