facebook

Замість весни – зима: еколог дав шокуючий прогноз погоди (відео)

В Україні поступово відбувається зміна кордонів зими, у результаті чого березень і початок квітня стають “зимовими місяцями”.

В Україні поступово відбувається зміна кордонів зими, у результаті чого березень і початок квітня стають “зимовими місяцями”.

Про це розповів еколог Володимир Борейко, зазначивши, що це не повинно створити ускладнень для аграріїв, – передає OBOZREVATEL.

“Проблема для працівників сільського господарства може бути тільки в разі, якщо сніг не випаде взагалі, але я сподіваюся, що зима ще своє візьме – буде багато снігу і морозу”, – сказав еколог.

навесні 2020 року не буде радувати теплом. Такий невтішний прогноз дав відомий народний синоптик Леонід Горбань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами експерта, жителів нашої країни чекають морози у березні, а останній місяць весни принесе засуху. Дощів, за словами синоптика, очікувати не варто. Це пов’язано не в останню чергу з тим, що за класифікацією Брюсового календаря настав рік Місяця. А весна в цей рік дуже холодна, особливо – її перша половина.

“До середини березня триматимуться сильні морози. У квітні – холодно і сиро, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень – жаркий і посушливий, в середині – більше двох тижнів без опадів”, – зазначив Горбань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...