facebook

Несподіваний прибуток або небезпека: астролог розповіла, що чекає на всі знаки Зодіаку наступного тижня

Астролог Олена Максимоварозповіла  Gazeta.ua,u що чекає на всі знаки Зодіаку протягом 27 січня – 2 лютого.

Вона переконує: це тиждень жіночий. Жінки вчасно опинятимуться у потрібних місцях, підбиратимуть влучні слова, щоб привернути до себе увагу співрозмовників, купуватимуть вишукані одяг і прикраси. При цьому астролог радить впевнено йти до цілі. Тиждень потішить результатами.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Робота більше нагадуватиме біг на місці. Засмучуватися марно. Зараз слід дбати не про результат, а про здобуття досвіду. Не скористаються цим тільки ледачі. З’явиться можливість заробити додаткову копійку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Встигатимете більше, ніж інші, тому швидко втомлюватиметеся. Нагадає про себе авітаміноз. Спіть довше. Зараз варто відновити сили.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Через власну впертість нашкодите собі. Вчіться поступатися і дослухатися до думок партнерів. Підвищується аварійність на дорогах. Ви знаходитесь у зоні ризику. Пильнуйте за кермом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошей стає менше. Ризикувати фінансами – зась. Не витрачайте часу і сил на контроль за коханими. Замість того, щоб з’ясовувати стосунки, зробіть генеральне прибирання у домі. Швидко набиратиметься зайва вага. Не залишайте тіло без фізичних вправ.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Працездатність зросте на початку тижня, але розраховувати на сліпу удачу марно. Ваша успішність залежатимете від настрою керівництва. Не погоджуйтеся до співпраці з новими партнерами. Це тільки нашкодить бізнесу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Станете надміру обережними, тому більшість справ зайде у глухий кут. Почуватимете себе незатишно навіть у колі друзів. Щось постійно заважатиме. Ставтеся уважно до знахідок. Вони нагадають про дещо важливе.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Є ризик втратити позиції, які завоювали раніше. Кишеня швидко спорожніє. Замислитеся, чи не слід шукати нову роботу. Вами активно цікавитимуться представники протилежної статі. Тримайте дистанцію. Серед них не буде вашої пари.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Досить переступати через власну точку зору, аби догодити комусь. Пильнуйте за молодшими родичами. Вони можуть завдати шкоди собі та іншим. Турбуватиме задишка. Контролюйте роботу серця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Видаватимете вимріяне за дійсне. Не займайтеся самообманом. Це час зруйнованих сподівань. Більше спостерігайте та аналізуйте. Фінансові ініціативи будуть знаходити підтримку. Не упустіть можливості придбати бажану річ.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Тиждень принесе гарні результати і задоволення. Не наражайтеся на штрафні санкції. Родинні свята плануйте на вихідні. Утримайтеся від застілля у будні. Чимало суперечок за столом швидко втомлюватимуть.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Великі очікування не виправдають себе. Це час ваших днів народжень. Багатьом хотітиметься дива, але кожен другий залишиться розчарований тим, які подарунки отримає. Щоб поталанило під час подорожей, збирайте речі завчасно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Замисліться, що з’їдає левову частину ваших заробітків. Це дозволить зекономити неабияку суму. Нова робота партнерів поглине їх з головою. Не засмучуйтеся. Підтримайте намагання коханих заробити більше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...