facebook

ЗМІ дізналися, як Зеленський святкував день народження

В Офісі президента гостей пригощали сухими винами та шампанським.Перший тост сказав спікер Верховної Ради Дмитро Разумков,стверджують джерела.

Президент України Володимир Зеленський відсвяткував  день народження на робочому місці – в Офісі президента. На захід завітав Кабмін в повному складі, помічники президента і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, який сказав перший тост. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела в суботу, 25 січня.

“Все було скромно, без пафосу. І несподівано для самого президента”, – розповіло джерело.

Він уточнив, що вітали Зеленського приблизно 30-40 хвилин. Гостей пригощали сухими винами та шампанським.

Зеленського від Офісу президента привітали його голова Андрій Богдан, заступники Кирило Тимошенко, Юрій Костюк, Юлія Ковалів, Андрій Смирнов, перший заступник голови Офісу Сергій Трофимов, а також помічники президента Сергій Шефір та Андрій Єрмак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На свято прийшов і Кабінет міністрів у повному складі, включаючи прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Верховну Раду на святі представляли спікер парламенту Дмитро Разумков, перший віце-спікер Руслан Стефанчук, керівник фракції Слуга народу Давид Арахамія, глава партії Олександр Корнієнко.

“Перше слово дали Разумкову сказати тост. Ми вирішили, що йому треба дати слово першому, тому що у нас парламентсько-президентська країна”, – сказав співрозмовник видання.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський відзначає день народження. Йому виповнилося 42 роки. Одним з перших українського лідера привітав президент Білорусі Олександр Лукашенко. Він висловив надію, що діяльність Зеленського сприятиме процвітанню України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...