facebook

Двоє українських заробітчан жорстоко вбили молоду українку в Польщі

Двоє українців проведуть по 25 років у польській в’язниці за вбивство 26-річної жінки. Такий вирок чоловікам виніс Окружний суд Замостья (Люблінське воєводство).

Як інформує “RZ”, злочин був скоєний 10 червня 2017 року. Жертвою на той момент 37-річного й 46-річного засуджених та ще одного їхнього колеги стала знайома українка.

Того дня вони компанією відпочивали в одному з сіл неподалік Грубешова. 26-річна жінка після вжитого алкоголю почала вимагати від трьох співвітчизників повернути борг: раніше вона позичила їм 20 тисяч злотих. Від такого нагадування чоловіки оскаженіли й вирішили вбити її.

Вони вивели жінку “на розмову” подалі від інших учасників гулянки, після чого затягли її до підвалу й почали душити. Коли жертва втратила свідомість, троє українців загорнули її в покривало й вивезли автомобілем до ставка в населеному пункті Броджіца. На місці привязали до тіла 15-кілограмовий камінь й кинули його до водойми. Після цього всі троє повернулися на гулянку й повідомили іншим, що їхню знайому жінку “депортували, й до Польщі вона більше не повернеться”.

Тіло загиблої виявили через тиждень, коли воно спливло на поверхню. Двох підозрюваних у скоєнні злочину затримали через кілька годин після “знахідки”. Чоловіки попалися в пункті пропуску в Долгобичуві на українському кордоні. Третій співучасник вбивства утік з Польщі раніше. Розшукати його досі не можуть. Двом українцям загрожувало за скоєне довічне ув’язнення, але суд вирішив призначити покарання по 25 років тюрми кожному.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вирок ще не набрав законної сили й, швидше всього, буде оскаржений, причому обома сторонами процесу. Прокуратура наполягатиме на довічному, захист підсудних – на зменшенні покарання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...