facebook

Дівчина у Дніпрі померла від вибуху саморобної петарди

Дівчина у Дніпрі померла від вибуху саморобної петарди

. На Дніпропетровщині 17-річна дівчина постраждала внаслідок вибуху саморобної петарди. Понад добу вона перебувала в комі з черепно-мозковою травмою, після чого померла. Про це у Facebook написав заступник головного лікаря з надання екстреної медичної допомоги Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова Олександр Толубаєв, передає УНН.

“Ввечері 21 січня до приймально-діагностичного відділення лікарні ім. Мечникова доставлено дівчину 17 років, яка постраждала внаслідок вибуху саморобного пристрою з піротехнічних виробів за адресою місто Дніпро, вулиця С.Ковалевської, 59а. Вкрай важкий стан, кома 3 ст., штучна вентиляція легень і надвисокі дози препаратів, що підтримують артеріальний тиск”, – написав Толубаєв.

За словами медика, важливі ділянки мозку пошкодили вибухова черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння і основи черепа та металеві уламки.

“Травма, не сумісна з життям. Нейрохірурги, анестезіологи більше доби боролись за життя дитини… Сьогодні зранку о 9 дівчина померла”, – повідомив Толубаєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...