facebook

107 ночей без мами: він народився на 3,5 місяці раніше терміну. Минуло 4 роки

У цій родині сталася чудова подія.

Ліндсі Майлс завагітніла, і чекала маленького сина. На п’ятому місяці вагітності після ранкової зарядки вона відчула спазми в животі і поїхала до лікаря прямо з роботи. Але виявилося, що перейми вже розпочалися.

Малюк народився на 5-му місяці і важив всього 680 г. Лікарі нічого не говорили: всі з завмиранням серця чекали новин щогодини, поки крихітний Уорд знаходився в палаті інтенсивної терапії. Тут він провів довгих 107 діб, ночами поруч з ним не було мами. Але сучасні технології і фахівці творять вчинені чудеса!

Ці зворушливі кадри першого року життя запам’ятав батько Уорда, Бенджамін Майлс.

Відеохроніку з четвертого дня його народження, 16 липня 2012 року, він подарував своїй дружині якраз на день народження, який збігся з випискою їх сина і нарешті з його появою вдома, де зачекалися іграшки і ліжечко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ліндсі жартує, що половина переглядів відео, яке облетіло мережу, належить їй, але тато малюка своєю власною історією надихнув дуже багато сімей і вселив надію на краще в людей, у яких трапляються схожі ситуації. Чудо дійсно сталося!

Лікарі попереджали, що шанс того, що все буде в порядку, дорівнює шансу, що у дитини можуть настати незворотні наслідки через настільки малої ваги і раннього терміну народження, але сильний і життєлюбний малюк і батьки, які оточили його вірою в краще і любов’ю, перемогли все.

«В один такий важкий день ми були поруч. Малюк був без маски і без трубки. І раптом він трохи повернув голову і … посміхнувся! Ми знали, що він не може бачити на даному етапі, але те, що він відкрив очі і відкрив їх настільки широко, ми такого не бачили раніше. Він дивився прямо на нас! У мене було достатньо часу, щоб сфотографувати його. Через деякий час він закрив очі і трохи повернув голову назад до стелі. Я ніколи не забуду той момент. Я відчуваю, як ніби він говорив нам — Я в порядку! Не втрачайте в мене віру! »

Цей крихітний малюк з першого дня зумів всім показати, що значить справжня боротьба за життя. Сім’я здобула перемогу над важкою ситуацією, і це головне!

Уорд набирав вагу, синці зійшли і проявів крововиливу не було.

На свій перший день народження він сам їв торт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...