facebook

У Тернополі жінка народила малюка вагою майже сім кілограмів

Головна Новини У Тернополі жінка народила малюка вагою майже сім кілограмів НОВИНИ У Тернополі жінка народила малюка вагою майже сім кілограмів 21.01.2020 Маленького богатиря народила 36-річна жінка в Тернополі. Хлопчик народився на днях, хоча й має вигляд чотирьох місячного. Повідомляє «Ternopil24».

Головна Новини У Тернополі жінка народила малюка вагою майже сім кілограмів НОВИНИ У Тернополі жінка народила малюка вагою майже сім кілограмів 21.01.2020 Маленького богатиря народила 36-річна жінка в Тернополі. Хлопчик народився на днях, хоча й має вигляд чотирьох місячного.

Так, вага малюка склала 6 кілограмів 800 грамів, зріст – 63 сантиметри. За словами мами хлопчика Тетяни Юрчук, всі її діти народжувалися з немалою вагою. Окрім новонародженого малюка, родина виховує ще шестеро хлопчиків та шестеро дівчат.

Останню дівчинку, яку жінка народила два роки тому, при народженні важила 5 кілограмів 500 грам. Свою першу дитину Тетяна Юрчук народила у 18 років. Подружжя ніколи не планувало народження дітей, у всьому сподівалося на Бога.

Варто додати, що жінка народила малюка-богатиря самостійно, без кесаревого розтину. Породілля народила навіть без розривів. Подібному випадку дивуються навіть лікарі пологового будинку. Хоча, й медики хвилювалися як пройдуть пологи, адже великий плід несе в собі ризики як для здоров’я мами, так і для здоров’я малюка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...