facebook

В Іспанії загинув українець під час циклону

В Іспанії загинув українець під час циклону

Шторм “Глорія”, який накрив велику частину Східної Іспанії, забрав життя не менше п’яти осіб. При цьому серед загиблих є 55-річний українець

Як повідомляє в середу вранці, 22 січня, агентство Europa Press, тіло українця знайшли в муніципалітеті Каркайшент. Слідів насильства на ньому не виявлено, тому вважається, що він загинув через негоду.

Через циклон “Глорія”, який приніс з Іспанії негоду з низькими температурами і сильними снігопадами, продовжує зростати кількість жертв. За останніми данними тіло чоловіка знайшли в муніципалітеті Каркайшент в Венеції, без слідів насильства, тому також вважається, що він загинув через погодні умови. Причини смерті досліджують.

У 13 областях виник сильний снігопад, який заблокував дороги та відрізав людей від комунікацій

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Видання відзначає, що в результаті шторму затримуються потяги і скасовуються рейси. Суди та освітні установи закрили у зв’язку з поганими погодними умовами.

Дощ призвів до підвищення рівня річок, зокрема Вернісcа, Серпіс і Горгос.

Також наголошується, що у моря вода затекла до гаражів, затопила пляжі і набережні. Швидкість вітру перевищила 130 кілометрів на годину, ламаючи дерева на східному узбережжі біля Валенсії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...