facebook

Опухлі від голоду українці відповіли міністерці Новосад із зарплатою в 36 тисяч: “Просто огидно…”

На фоні тотальної бідності в країні багатьом така заява прийшлася, м’яко сказати, не до вподоби.

Міністр освіти і науки України Ганна Новосад в інтерв’ю для українських журналістів заявила, що на зарплату в 36 000 гривень неможливо утримувати дитину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

“Зараз моя зарплата на руки в середньому становить 36 тис. грн, це на 10 тис. грн менше, ніж я мала на посаді керівника директорату Міносвіти. Мені цього вистачає, щоб нормально прожити. У мене власне житло, службовий автомобіль, у мене немає часу ходити в кіно. Але якщо ви мене запитаєте, чи влаштовує мене це, як молоду людину, яка повинна думати про своє майбутнє, про заощадження, про пенсії, то, безумовно, цього не вистачить, – зазначила міністр.

Далі більше, Ганна Новосад підняла тему сім’ї та дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У мене зараз немає сім’ї. В якийсь момент я хочу мати дитину, а на таку зарплату я її не зможу утримувати. А я не готова піти на ситуацію, коли хтось мене утримуватиме, я повинна сама мати конкурентну зарплату. Тому прийде час, коли я просто не зможу жити в Києві на таку зарплату, і це буде рішення, яке потрібно буде усвідомлено приймати”, – додала Вона.

На фоні тотальної бідності в країні багато користувачів соціальної мережі Facebook висловили своє обурення такою заявою, зазначивши, що звичайний українець отримує значно меншу зарплату.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...