facebook

А наша найкраща: 10 найкрасивіших перших леді світу

Найголовніші світові красуні.

Першою леді бути нелегко, проте ці жінки примудряються бути ідеальними у всьому – і в одязі і своїми вчинками.

Перші леді мусять мати ідеальний вигяід, адже кожен їхній вихід у світ супроводжується спалахами сотень фотокамер.

Ранія Аль Абдулла.
Про красу дружини короля Йорданії Абдалли II ходять легенди. Вона – визнана ікона стилю і муза самого Джорджіо Армані. Але інтереси Ранії  не обмежуються однією лише фешн-індустрією. Королева є главою Йорданського фонду із захисту прав жінок і дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Анхелика Рівера.
Анхелика Рівера – дружина президента Мексики Енріке Пеньї, який нещодавно пішов з поста. До того як стати першою леді країни, Анхелика знімалася в серіалах і була справжньою зіркою мильних опер. Свою найяскравішу роль вона зіграла в добре відомому серіалі “Просто Марія”.

Меланія Трамп.
У минулому модель, перша леді США – одна з найстильніших і красивих жінок у світі. До того як зануритися в модельний бізнес, Меланія Трамп мріяла стати дизайнером. І навіть провчилася один рік за цією спеціальністю в Люблянском університеті. Після заміжжя з Трампом Меланія стала пробувати свої сили в ювелірному мистецтві і зайнялася розробкою дизайну наручних годинників і прикрас.

Мехрібан Алієва.
Дружина президента Азербайджану може похвалитися не лише неабиякою зовнішністю, але й розумом. У 1988 році Мехрібан закінчила з золотою медаллю Перший МГМУ імені В. М. Сєченова. Перша леді Азербайджану також активний громадський діяч. Вже багато років вона є послом доброї волі ООН і ЮНЕСКО.

Олена Зеленська.
Дружина президента України за спеціальністю – архітектор. З Володимиром Зеленським Олена знайома зі школи. Вони вчилися в паралельних класах. Ще до президентських перегонів, Олена підтримувала чоловіка в усіх починаннях. Вона і досі продовжує писати сценарії для “95 кварталу”.

Летісія Ортіс.
Телеведуча Летісія Ортіс стала першою королевою в історії Іспанії, яка не належить до аристократичного роду. До зустрічі з Філіпом VI, Летісія була 10 років замужем за своїм шкільним вчителем літератури. Однак,  вони не були повінчані, і католицька церква не була проти її шлюбу з принцом.

Джецун Пема.
Джецун Пема – наймолодша королева в світі. Дружині короля Бутану Джігме Кхесар всього 29 років. Коли вони вперше зустрілися, Джецун було сім років, а Джігме – 17. Чи то у короля Бутану хороша інтуїція, чи це було кохання з першого погляду, але вже тоді він сказав, що ця дівчинка в майбутньому буде його дружиною.

Хуліана Авада.
Хуліана Авада, дружина президента Маурісіо Макрі, відомий в Аргентині підприємець. Від своїх батьків вона успадкувала текстильну фабрику. Хуліану називають однією з найстильніших жінок країни. Журнал Vogue в 2015 році включив її в свій почесний список “best dressed”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...