facebook

Карти, гроші, два горщика: у Києві викрили підпільний дитсадок з жахливими умовами, – побачене шокує(фото)

В “садку” панувала антисанітарія.

У Києві в одному з приватних будинків Подільського району знаходився підпільний дитячий садок, який працював без дозвільних документів. Про це повідомили у столичній поліції.

Як повідомляється, про дитячий садок стало відомо з повідомлення аноніма. За словами заявника, у закладі – більше десятка дітей.

За вказаною адресою на вулиці Достоєвського виїхала поліція, а також прибули представники соцслужб і голова Подільської райдержадміністрації.

Прибувши на місце, правоохоронці побачили 11 дітей, які гуляють у дворі будинку. За ними спостерігав чоловік, який, побачивши поліцію, забрав дітей в приміщення. Спілкуватися з поліцією він навідріз відмовився. Увійшовши всередину імпровізованого дитячого садка, поліцейські виявили також двох сторонніх жінок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За оцінками соцслужб, дітям у приміщенні нелегального дитсадка загрожувала небезпека: в будинку не дотримувалися санітарно-гігієнічні вимоги, не було системи пожежної безпеки та належної вентиляції, а харчування не відповідало ніяким нормам.

Батьків дітей викликали на місце події, їх чекає перевірка працівників сектору ювенальної превенції: потрібно встановити, з яких причин їх діти не перебували в нормальних дитсадках.

За фактом правопорушення поліція почала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Організаторам підпільного садка загрожує до 10 років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...