facebook

Лідер “Голосу” Вакарчук десятиліттями не платив податки: “Ви зобов’язані здати свій мандат”

Вакарчук “забув” заплатити державі податки.

Нардеп партії “Голос” Святослав Вакарчук не заплатив податки з мільйонних доходів від випуску деяких альбомів гурту “Океан Ельзи”. Про це повідомив юрист Андрій Портнов.

Виявилося, що як мінімум за шість альбомів з 1998 року по 2007 рік гурту Вакарчука не сплачено податки. До речі, альбом 1998 року “Там, де нас нема” став найбільш продаваним у країні. Але з нього також не були заплачені податки.

“Інформації про точну кількість проданих дисків немає, але відомо, що в 2000 році гурт проводив зйомки одного з кліпів у Великобританії. За той рік Вакарчуком були сплачені податки на суму 90 гривень (зараз це три євро). У жовтні 2003 року альбом став двічі платиновим (платиновим альбомом в Україні вважається платівка, придбана 100 тисяч разів). За випуском платівки пішов тур по 40 містах України. В цьому році Вакарчуком було сплачено 383 грн 45 коп. податків”, – повідомив Портнов.

За його словами, “Вакарчук, вкравши податки з українського бюджету, вкрав тисячі бронежилетів і військової техніки в армії. Ви зобов’язані здати свій депутатський мандат”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...