facebook

Просився в туалет: в Одесі вчителька приватної школи жорстоко побила 8-річну дитину. Відео

У приватній школі “Інтерактив” у Крижанівці міста Одеси вчителька побила 8-річного хлопчика, який просився в туалет.

Про інцидент розповіла мама потерпілої дитини Наталя Гункінова на Facebook-сторінці. За її словами, сина не відпускали з уроку до закінчення занять. Тому він не витримав і вийшов із класу, пише Моя Школа OBOZREVATEL (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

Потім у дворі вчителька вдарила школяра. Побиття зняли камери зовнішнього спостереження, де видно, як дитину б’ють руками і ногою, зокрема в живіт. Після інциденту лікарі діагностували забиття паху.

“Про те, що вчителі кричать, смикають за вуха, зачиняють у туалеті з вимкненим світлом, ми тільки після цього відео повірили дітям”, – наголосила жінка.

Вчительку вже звільнили, проте моральну компенсацію навчальний заклад виплачувати не збирається. Гункінова обурена таким рішенням, адже щомісяця вони платять шалені гроші за навчання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це приватна школа! Вісім дітей! Знань за чотири місяці отримали нуль! Вартість 9000 гривень, 8000 – перший внесок за двох і три факультативи по 850! На жаль, директор школи Олександр Васильович прокоментував: “Ми розмовляли з юристами, відео прискорене, ну і вчителька не б’є дитину коліном у пах”, – обурилася Гункінова.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагувати на інцидент. Одні обурилися поведінці вчительки, а інші зазначили, що діти самі винні в таких ситуаціях.

“Що це за ставлення викладача до дитини? Тим більше за такі гроші, що люди платять за цю так звану “школу”, “Навіть якщо і винна в чомусь дитина, карати мають право батьки”, “Може це вона так учня на урок до школи заганяє, а до цього він хотів втекти?”, – написали у коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...