facebook

Іран примушує родичів загиблих пасажирів МАУ “закрити роти”: “Якщо хочете отримати тіла…”

Рідним загиблих у катастрофі літака в Ірані хочуть закрити роти.

Рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” у фатальному рейсі “Тегеран-Київ” хочуть закрити роти. Про це написали у телеграм-каналі LIBERTY PEOPLE.

Так, в Ірані пригрозили членам сімей загиблих, що не віддадуть тіла рідних, якщо ті будуть давати коментарі пресі. Схоже, зайвий розголос трагедії робить своє діло, в Ірані масово повстали студенти після жахливої трагедії у всіх куточках країни.

“Сили безпеки Ірану попередили членів сімей жертв катастрофи збитого PS752, щоб вони утримувалися від будь-яких коментарів засобам масової інформації, якщо хочуть отримати тіла своїх близьких”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, сьогодні головне слідче управління СБУ (СБУ) розпочало досудове розслідування у зв’язку катастрофою лайнера Boeing 737 “Міжнародних авіаліній України” (МАУ) за трьома статтями Кримінального кодексу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“СБУ за дорученням Офісу генпрокурора початок розслідування обставин авіакатастрофи” Боїнга за ч. 3 ст. 276 – “порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного або повітряного транспорту”, ч. 2 ст. 115 -“умисне вбивство” та ст. 194 – умисне знищення або пошкодження майна” Кримінального кодексу України”, – повідомили в спецслужбі в понеділок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...