facebook

“Він тільки навчився говорити”: дружина Соболєва розповіла, як переживає смерть сина

Дружина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва Інна і мама їх трирічного сина Олександра,якого вбили в Києві,заявила,що вони давно знали про стеження за їхньою родиною.

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню “Громадське”.

“Насправді ми розуміли, що таке може бути, що люди готові на все, тому що вони заробляють великі гроші, а ми з чоловіком їм заважаємо. Тому що відкриті кримінальні справи, вони платять гроші, [і справи] закриваються”, – сказала Інна Соболєва.

Вона повідомила, що за місяць до замаху таксист, з яким вона поверталася додому від подруги, попередив її про небезпеку.

“Водій привіз мене за адресою. Я даю йому гроші, а він каже: “Будьте обережні”. Я питаю: “В якому сенсі?”, А він:“Будьте обережні, дуже обережні”. Два місяці я майже не спала, прокидалася і говорила, що щось буде страшне. Але я думала, що щось страшне зі мною або чоловіком. Але так вийшло, що Саша вирішив за нас двох”, – зізналася жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перший тиждень після вбивства дитини вона назвала жахливим. Соболєва та її чоловік після того, що сталося, деякий час їздили тільки на броньованих авто, які їм давали друзі.

“Боялися просто в сторону подивитися і вийти. Але коли ми так пожили тиждень, сіли і поговорили душевно. Я сказала чоловікові: “Ти розумієш, що якби ми мали загинути, ми б загинули. Але боженька вирішив інакше, наш Саша вирішив інакше. Якщо це трапиться, то це трапиться. Але ми не будемо боятися цих людей”, – сказала дружина депутата.

“Я б не була такою сильною, якби не моя дитина. Він щодня до мене приходив і казав: “Мамо, подивися який я сильний”. Ми будемо сильними і будемо йти до кінця”, – додала вона.

Жінка вважає, що вона та її чоловік зобов’язані життям своєму загиблому синові.

“Він янголятко, яке врятувало мене й мого чоловіка. І це не просто слова. Він перед цим вночі сказав “Мамо, дай мені хрестик”. Він тільки почав говорити. І знав все, що буде. Він прийшов, щоб врятувати маму і тата”, – зазначила Інна Соболєва.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...