facebook

Катастрофа МАУ: Іран обговорить компенсації українцям

Розмір компенсацій сім’ям загиблих у катастрофі літака МАУ в Тегерані буде залежати від домовленостей між Іраном і Україною.

Розмір компенсацій сім’ям жертв авіакатастрофи пасажирського літака Міжнародних авіаліній України біля Тегерана буде залежати від досягнутих домовленостей між Іраном і Україною, повідомив глава відділу розслідування подій організації цивільної авіації Ірану Хасан Резайефар, передає IRNA.

За його словами, літак був застрахований українською страховою компанією, проте розмір компенсацій буде визначатися домовленостями між Тегераном і Києвом.

“Оскільки аварія українського літака не є рядовим випадком, виплата компенсацій залежить від домовленостей Ірану і України”, – заявив Резайефар.

Також він зазначив, що збиток, який був нанесений місцевим будівлям і зеленим насадженням, буде відшкодовано українською страховою компанією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд виплатить сім’ям загиблих в авіакатастрофі в Ірані по 200 000 гривень допомоги.

Нагадаємо, що 8 січня іранські військові помилково збили пасажирський літак МАУ, на борту якого знаходилися 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі загинули.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...